Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisvač SL150

200 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Jeste li umorni od rada sa bučnim usisivačem koji se bori da pokupi prljavštinu i ostatke? Ne tražite dalje od usisivača VOX SL150. Ova moćna mašina ima motor od 2400 W, što je čini jednom od najmoćnijih opcija na tržištu.

VOX SL150 je dizajniran s ciljem efikasnosti. Sa zapreminom posude od 2L, nećete morati da se zaustavljate i praznite toliko često kao kod modela manjeg kapaciteta. Metalna teleskopska cijev omogućava lako podešavanje, čineći čišćenje teško dostupnih područja jednostavnim.

Ali VOX SL150 nije samo moćan, već je i dizajniran da održava vaš dom čistim i zdravim. Poseduje ciklonski sistem koji odvaja prljavštinu i ostatke iz vazduha, hvata više čestica i održava vazduh u vašem domu čistijim.

Jedna od istaknutih karakteristika VOX SL150 je tih rad. Nema više potrebe da vičete zbog zvuka vašeg usisivača, ova mašina je dizajnirana da radi tiho, omogućavajući vam da očistite svoj dom bez ometanja svakodnevnih aktivnosti.

Garancija od 24 mjeseca daje vam bezbrižnost znajući da je vaša investicija zaštićena.

U zaključku, VOX SL150 usisivač je moćan, efikasan i tih alat za čišćenje koji je dizajniran da vaš dom održava čistim i zdravim. Sa svojim naprednim funkcijama, lako je shvatiti zašto brzo postaje omiljen među vlasnicima kuća. Savršen je za one koji traže usisivač visokih performansi koji može podnijeti zahtjevne zadatke čišćenja, ali radi tiho.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija