Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivvač SL121

141 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivač sa vrećicom Vox SL121B je savršeno rješenje za čišćenje svih tipova podova. Sa snagom od 1400W i kapacitetom vrećice od 1.5L, ovaj usisivač je sposoban da ukloni prašinu, nečistoću i sitne čestice sa svih tipova podova.

Jedna od glavnih prednosti ovog usisivača je njegov sistem filtracije sa 5 slojeva. Ovi filteri su izrađeni od visoko kvalitetnog materijala koji omogućava da se čisti zrak koji izlazi iz usisivača. Osim toga, filteri su prilagodljivi i mogu se lako oprati, što smanjuje potrebu za čestim zamjenama.

Usisivač također dolazi sa nastavcima za čišćenje nameštaja i ćoškova, što omogućava da se čiste i teže dostupna mjesta.

Usisivač Vox SL121B dolazi sa 24-mjesečnom garancijom, što znači da kupci mogu biti sigurni da su dobili kvalitetan proizvod sa dugim rokom trajanja. Usisivač Vox SL121B je pouzdan, moćan i funkcionalan izbor za one koji žele da održe svoj dom čistim i urednim.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija