Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač TYPHOON 3000

221 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Tražite moćan i svestran usisivač? Ne tražite dalje od Vox usisivačaTYPHOON 3000. Sa nevjerovatnih 2800 vati snage, ovaj usisivač sigurno će se nositi s najtežom prljavštinom i krhotinama.

Jedna od istaknutih karakteristika Vox usisivača TYPHOON 3000 je njegov dvostruki način rada. Bilo da trebate usisivač za mokro ili suho usisivanje, ova mašina će vas iznenaditi. To ga čini savršenim za čišćenje prosutog materijala, nezgoda s kućnim ljubimcima i još mnogo toga.

TYPHOON 3000 takođe dolazi sa petostepenim sistemom filtracije. Ovaj sistem hvata i najsitnije čestice, osiguravajući da je zrak koji udišete što čistiji. Dodatno, kapacitet posude od 13L znači da nećete morati stalno da zaustavljate i praznite je.

Još jedna prednost je 2 godine garancije. To vam daje bezbrižnost znajući da je vaša investicija zaštićena.

Sve u svemu, TYPHOON 3000 je vrhunski usisivač koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe čišćenja. Sa svojim snažnim usisom, dvostrukim načinom rada i naprednim sistemom filtracije, ova mašina će brzo ukloniti prljavštinu i ostatke, ostavljajući vaš dom čistijim nego ikada prije.

Zato nemojte čekati, investirajte u TYPHOON 3000 već danas i osjetite razliku!

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija