Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač TORNADO2401

220 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Tražite li usisivač koji može zadovoljiti sve vaše zahtjeve za čišćenjem i koji je snažan i efikasan? Vox TORNADO2401 je jedini uređaj koji treba uzeti u obzir.

Sa snažnim motorom od 2400 W i HEPA 13 sistemom filtracije, ovaj usisivač je u stanju da efikasno ukloni čak i najsitnije čestice prašine i krhotina iz vašeg doma. Tehnologija tišine osigurava da usisivač radi na niskom nivou buke, tako da možete čistiti bez ometanja bilo koga u svom domu.

Metalna teleskopska cijev i radni promjer od 16m omogućavaju lako manevriranje i doseg, čineći lako čišćenje čak i teško dostupnih područja. Kapacitet vrećice za prašinu od 3L i ojačano crijevo također osiguravaju da možete čistiti duže vremenske periode bez stalnog zaustavljanja i pražnjenja vrećice.

Jedna od najboljih karakteristika Vox TORNADO2401 je to što dolazi sa filterima koji se mogu prati, što znači da ne morate stalno kupovati zamjenske filtere. Ovo ne samo da štedi novac na duge staze, već i pomaže u smanjenju otpada.

Uz to, ovaj usisivač dolazi s garancijom od 24 mjeseca, tako da možete biti mirni znajući da je vaša investicija zaštićena.

Sve u svemu, Vox TORNADO2401 je usisivač visokih performansi koji nudi snažno, efikasno i tiho iskustvo čišćenja sa dugim vijekom trajanja. Sa svojim naprednim sistemom filtracije, perivim filterima i produženom garancijom, odličan je izbor za sve koji traže pouzdan i izdržljiv usisivač.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija