Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL4518

206 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Predstavljamo Vox 4518 usisivač – vrhunsko rješenje za čišćenje vašeg doma. Sa snažnim motorom od 2400 W, ovaj usisivač je dizajniran da efikasno čisti vaše podove i tepihe, ostavljajući ih bez mrlja i prašine.

Vox 4518 ima veliki kapacitet vreće od 3,5 l, što vam omogućava da očistite svoj dom bez potrebe da se često zaustavljate i praznite vreću. A uz uključene tri GRATIS papirne vrećice, imat ćete pri ruci mnogo zamjenskih vrećica kada vam zatrebaju.

Jedna od istaknutih karakteristika Vox 4518 je njegova metalna teleskopska cijev, koja vam omogućava da podesite visinu usisivača kako bi odgovarala vašim potrebama čišćenja. To znači da možete lako čistiti ispod namještaja i u uskim prostorima bez potrebe da se savijate ili kleknete.

Vox 4518 također ima pet slojeva filtracije i HEPA filter, koji hvata i najsitnije čestice prašine i alergena. To ga čini idealnim izborom za osobe sa alergijama ili astmom.

Uprkos svojim moćnim performansama, Vox 4518 je takođe dizajniran da bude tih dok radi, tako da možete da čistite svoj dom bez ometanja drugih. A sa funkcijom kontrole snage, možete podesiti usis tako da odgovara zadatku koji imate pri ruci, bilo da se radi o čišćenju teškog otpada ili nježnom čišćenju osjetljivih površina.

Vox 4518 je takođe napravljen da traje, sa 24-mesečnom garancijom za vaš mir. Dakle, ako ste na tržištu za moćnim, svestranim usisivačem koji može održavati vaš dom čistim i bez prašine, Vox 4518 svakako vrijedi provjeriti.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija