Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL4514

201 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Vox SL4514 usisivač je moćno i efikasno rešenje za čišćenje vašeg doma. Sa snagom od 2200 W i kapacitetom vreće od 3,5 l, lako se nosi sa teškim zadacima čišćenja. Metalna teleskopska cijev pruža dodatnu izdržljivost i fleksibilnost, dok priložene tri GRATIS papirne vrećice olakšavaju odlaganje prljavštine i krhotina.

SL4514 takođe ima pet slojeva filtracije, uključujući HEPA filter, koji efikasno hvata 99,97% čestica malih čak 0,3 mikrona, što ga čini odličnim izborom za one koji imaju alergije ili astmu. Uprkos svojoj snazi, usisivač radi tiho i ima podesivu kontrolu snage, što vam omogućava da prilagodite usisavanje vašim potrebama čišćenja.

Osim toga, SL4514 dolazi s univerzalnom velikom četkom i dva nastavka za svestrano čišćenje, a perivi filteri olakšavaju održavanje. Usisivač također dolazi sa 24-mjesečnom garancijom za dodatni mir. Sve u svemu, Vox SL4514 je odličan izbor za sve koji traže moćan, efikasan i jednostavan za korištenje usisivač.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija