Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL3818

175 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Tražite moćan, efikasan i svestran usisivač? Ne tražite dalje od VOX SL 123.

Sa snažnim motorom od 1600 W, VOX SL 123 može se s lakoćom nositi i sa najtežom prljavštinom i krhotinama. Kapacitet kese od 2,5 l osigurava da nećete morati stalno da je zaustavljate i praznite, dok priložene tri papirne kese čine odlaganje prljavštine još praktičnijim.

Ali VOX SL 123 nije jak samo spolja – on se može pohvaliti i naprednom tehnologijom filtracije. Sa pet slojeva filtracije, hvata i najsitnije čestice, održavajući vaš zrak čistim i svježim. Dodatno, regulator snage vam omogućava da prilagodite snagu usisavanja vašim specifičnim potrebama čišćenja, dok petostruki nivo filtracije osiguravaju optimalne performanse.

VOX SL 123 je takođe napravljen da traje. Izdržljivi metalna cijev osigurava stabilnost i dugovječnost, a trajni perivi filter se može lako očistiti i ponovo koristiti, štedeći novac na zamjenskim filterima.

Ali VOX SL 123 nije samo odličan usisivač za vaše podove – on takođe dolazi sa univerzalnom velikom četkicom i dva nastavka (nastavci za nameštaj i ćoškove) koji vam omogućavaju da sa lakoćom čistite nameštaj i uske prostore.

A uz garanciju od 24 mjeseca, možete biti sigurni da će vaš VOX SL 123 biti pouzdan i efikasan partner za čišćenje u godinama koje dolaze.

Da zaključimo, VOX SL 123 je moćan, efikasan i svestran usisivač koji može da se nosi sa čak i najtežom prljavštinom i krhotinama. Sa svojom naprednom tehnologijom filtracije, raznovrsnim priključcima i izdržljivom konstrukcijom, odličan je izbor za sve koji traže visokokvalitetni usisivač.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija