Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL308

198 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su osnovni u svakom domaćinstvu, a pronalaženje pravog za vaš dom može biti zastrašujući zadatak. Uz toliko opcija na tržištu, teško je znati koja je najbolja za vaše potrebe. Zato smo uzbuđeni što vam predstavljamo Vox SL308 usisivač.

Sa ogromnih 800 W snage, Vox SL308 namijenjen je brzom čišćenju vašeg doma od prašine i prljavštine. A sa energetskom klasom AAA, možete se opustiti znajući da dobijate opremu za čišćenje koja nije samo efikasna već je i ekonomična za upotrebu.

EcoHighSpin motor Vox SL308 je jedna od njegovih najznačajnijih karakteristika. Ovaj vakum motor bez četkica ima duži vijek trajanja jer radi na istom konceptu kao magneti, a ne konvencionalni vakuumski motori koji koriste četke. Osim toga, sigurnosna opcija osigurava da usisivač neće naglo prestati s radom.

Metalna teleskopska cijev čini podešavanja jednostavnim a usisivač pripada klasi AAA što doprinosi nižoj potrošnji energije. Osim toga, nećete morati redovno stajati i prazniti vreću zahvaljujući veličini vrećice od 3,5 l.

Vox SL308 nije samo jak; također je napravljen kako bi vaša kuća bila higijenska i čista. Ima HEPA filter, koji sakuplja 99,97% čestica sitnih čak 0,3 mikrona, i ukupno pet nivoa filtracije. Uz to, usisivač je jednostavan za održavanje i najbolje funkcionira zahvaljujući filterima koji se mogu prati.

Snagu usisavanja možete promijeniti pomoću regulatora snage kako biste zadovoljili svoje zahtjeve za čišćenjem, a 24-mjesečna garancija nudi vam sigurnost da je vaša investicija sigurna.

Ukratko, Vox SL308 usisivač je snažan, pouzdan i energetski efikasan uređaj za čišćenje napravljen da održava vašu kuću čistom i zdravom. Sa svojim sofisticiranim karakteristikama, lako je razumjeti zašto se brzo pretvara u omiljenog u domaćinstvu. To je odlična opcija za sve koji traže usisivač visokih performansi koji je snažan i ekonomičan s energijom.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija