Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL307

205 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su neophodan kućni predmet koji pomaže da naše domove održavamo čistim i urednim. Vox SL307 je moćna i efikasna opcija koja nudi niz funkcija koje čine čišćenje lakim.

Sa snažnim motorom od 2400 W, ovaj usisivač pruža snažno usisavanje kako bi pokupio prljavštinu, prašinu i ostatke s vaših podova i površina. Veliki kapacitet vrećice od 4L znači da možete čistiti duže bez potrebe da se stalno zaustavljate i praznite vreću.

Metalna teleskopska cijev vam omogućava da prilagodite visinu usisivača prema vašim potrebama, što ga čini lakim za korištenje na različitim površinama. Opcija bez greške osigurava da će se usisivač automatski isključiti u slučaju blokade, štiteći motor i produžavajući vijek trajanja uređaja.

Jedna od istaknutih karakteristika Vox SL307 je njegov napredni sistem filtracije. Pet slojeva filtracije i HEPA filter rade zajedno kako bi uhvatili i najsitnije čestice, što ga čini odličnim izborom za one koji imaju alergije ili astmu. Filteri se također mogu prati, što ih čini lakim za održavanje i čistoću.

Još jedna odlična karakteristika ovog usisivača je njegov tihi rad. Možete očistiti svoj dom bez ometanja porodice ili cimera. Osim toga, ojačano crijevo je dizajnirano da traje duže od tradicionalnih crijeva, dajući vam bezbrižnost da će vaš usisivač biti pouzdan u godinama koje dolaze.

Usisivač također dolazi s univerzalnom velikom četkom i dva nastavka, koji vam omogućavaju da s lakoćom očistite širok spektar površina i teško dostupnih područja.

Konačno, Vox SL307 dolazi sa 24-mjesečnom garancijom, tako da možete kupiti s povjerenjem znajući da ste pokriveni u slučaju bilo kakvih problema.

U zaključku, Vox SL307 je moćan i efikasan usisivač koji nudi niz funkcija koje čine čišćenje lakim. Sa svojim naprednim sistemom filtracije, tihim radom i ojačanim crijevom, odličan je izbor za sve koji traže pouzdan usisivač koji je jednostavan za korištenje.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija