Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL306N

211 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Vox SL306N je fantastična alternativa za domaćinstva kojima je potreban snažan i efikasan usisivač. Usisivači su ključno sredstvo za održavanje čistoće i urednosti naših domova. Ovaj usisivač ima snagu od 2400 W, što ga čini sposobnim da ukloni čak i najtežu prljavštinu i ostatke.

Volumen vreće od 4L je jedna od njegovih značajnih karakteristika jer omogućava duže sesije čišćenja bez potrebe za pauzama za pražnjenje posude za prašinu. Za ljude s većim kućama ili one koji uživaju u čestim dubinskim čišćenjima, ova funkcija je od velike pomoći.

Još jedna fantastična karakteristika Vox SL306N je metalna teleskopska cijev, koja čišćenje čini lakim i ugodnim. To vam omogućava lak pristup čak i najneugodnijim lokacijama i osigurava da za sobom ne ostane krhotina ili prašina.

Još jedna izvanredna karakteristika koja razlikuje Vox SL306N od ostalih usisivača je 5 nivoa filtracije uključujući HEPA filtraciju. Vazduh u vašoj kući biće što je moguće čistiji zbog sposobnosti ovog sistema da uhvati i najsitnije čestice. Dodatno perivi, filteri olakšavaju održavanje.

Još jedna fantastična karakteristika Vox SL306N je Fail Safe (sigurnosna postavka) , koja vam daje pažnju pri rukovanju usisivačem sprečavajući pregrijavanje ili kvar. Uz to, usisivač je pokriven garancijom od 24 mjeseca, što vam daje mir.

Sve u svemu, pojedinci koji traže snažan i efikasan usisivač trebali bi odabrati Vox SL306N. Vaša kuća će ostati čista i organizirana zahvaljujući ogromnoj zapremini vreće, metalnoj teleskopskoj cijevi i vrhunskom mehanizmu za filtriranje u ovoj jedinici. Garancija od 24 mjeseca i sigurnosna funkcija su dodatne prednosti koje ovaj usisivač podižu na još veći kalibar.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija