Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL160

175 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Predstavljamo Vox SL160 usisivač: vrhunsko rješenje za čišćenje!

Jeste li umorni od korištenja usisivača koji jednostavno ne može obaviti posao? Ne tražite dalje od Vox SL160. Sa snažnim motorom od 2200 W i kapacitetom posude od 2 litre, ovaj usisivač je dizajniran za rješavanje čak i najtežih nereda.

Jedna od istaknutih karakteristika Vox SL160 je njegova metalna teleskopska cijev, koja omogućava lako manevriranje i doseg u teško dostupnim područjima. Dodatno, ciklonska tehnologija usisivača osigurava da se i najmanje čestice efikasno odvajaju od zraka, što rezultira čistijim i efikasnijim procesom čišćenja.

Ali Vox SL160 se ne ističe samo u sakupljanju prljavštine – već se ističe i u hvatanju prljavštine. Sa pet slojeva filtracije, ovaj usisivač hvata i najsitnije čestice, čineći vaš dom čistijim i zdravijim. I uprkos svojoj snazi, usisivač radi tiho, omogućavajući vam da čistite bez ometanja svakodnevne rutine.

Vox SL160 također dolazi s univerzalnom velikom četkom i dva nastavka, što ga čini dovoljno svestranim da se uhvati u koštac sa svakim zadatkom čišćenja. Bilo da trebate očistiti tepihe, podove od tvrdog drveta ili presvlake, Vox SL160 će vas pokriti. A uz garanciju od 24 mjeseca, možete biti sigurni da je vaša investicija zaštićena.

Zaključno, Vox SL160 usisivač je savršen izbor za sve koji traže moćno, efikasno i svestrano rešenje za čišćenje. Sa svojim impresivnim karakteristikama i garancijom, ne možete pogriješiti sa Vox SL160. Nadogradite svoju igru čišćenja danas i sami iskusite razliku.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija