Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL159 RED

193 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Tražite li snažan i efikasan usisivač? Ne tražite dalje od SL159. Sa svojim Eco High Spin motorom od 800 W, ovaj usisivač ima snagu čišćenja tradicionalnog motora od 2000 W, ali uz dodatnu prednost što je energetski učinkovitiji i ima duži vijek trajanja.

Motor bez četkica SL159 radi na principu magneta, što mu omogućava da troši manje energije i ima duži vijek trajanja u poređenju sa tradicionalnim motorima usisivača. Ima kapacitet posude od 2L i radijus od 12m, što ga čini savršenim za čišćenje velikih površina u jednom prolazu.

Jedna od istaknutih karakteristika SL159 je njegov multiciklonski sistem, koji koristi centrifugalnu silu za odvajanje prašine i krhotina iz zraka, osiguravajući da filter duže ostane čistiji. A sa dodatnom HEPA filtracijom, SL159 hvata i najsitnije čestice prašine i alergena, što ga čini idealnim izborom za osobe s alergijama ili astmom.

SL159 također dolazi s nekoliko nastavaka, uključujući alat za pukotine i nastavak za četku, koji olakšava čišćenje namještaja i uglova, osiguravajući da je vaš dom potpuno čist i bez prašine. A kada dođe vrijeme da ispraznite posudu za prašinu, to je lako učiniti s jednostavnim i praktičnim dizajnom posude za prašinu SL159.

Usisivač SL159 također dolazi sa sigurnosnom opcijom, koja automatski isključuje usisivač ako se pregrije, štiteći motor i produžujući mu vijek trajanja. A uz garanciju od 24 mjeseca, možete biti sigurni da je vaš usisivač napravljen da traje.

Ako tražite moćan, efikasan i jednostavan za korištenje usisivač, SL159 svakako vrijedi razmotriti. Sa svojim naprednim funkcijama i praktičnim dizajnom, sigurno će čišćenje vašeg doma učiniti lakim.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija