Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL156

178 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su prošli dug put posljednjih godina, a Vox SL156 je odličan primjer za to. Sa snažnim motorom od 2400 W i zapreminom posude od 2L, ovaj usisivač je sposoban da se nosi i sa najzahtjevnijim zadacima čišćenja.

Jedna od istaknutih karakteristika Vox SL156 je njegova metalna teleskopska cijev, koja omogućava lako podešavanje visine i dosega usisivača. To ga čini savršenim za čišćenje teško dostupnih područja, kao što su ispod namještaja i u uskim prostorima.

Još jedna impresivna karakteristika Vox SL156 je njegova multiciklonska tehnologija. Ovaj moćni sistem za čišćenje koristi više ciklona za odvajanje prljavštine i ostataka, osiguravajući da vaš usisivač duže ostane moćan i efikasan.

Pored svog snažnog motora i tehnologije multiciklona, Vox SL156 je također opremljen sa 5 slojeva filtracije, uključujući HEPA filter. Ovaj napredni sistem filtracije hvata i najsitnije čestice, što ga čini idealnim za domaćinstva sa kućnim ljubimcima ili alergičarima.

Za dodatni mir, Vox SL156 takođe dolazi sa sigurnom opcijom. Ova funkcija automatski isključuje usisivač u slučaju blokade, štiteći i usisivač i korisnika.

Filteri Vox SL156 se također mogu prati što olakšava održavanje usisivača i produžava vijek trajanja filtera.

Vox SL156 takođe dolazi sa 24-mesečnom garancijom, pružajući kupcima dodatnu sigurnost i poverenje u kupovinu.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija