Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL124W

181 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su neophodan alat za održavanje čistoće i urednosti naših domova, a Vox SL124W je odlična opcija za one koji traže moćnu i efikasnu mašinu. Sa snagom od 2400 W, ovaj usisivač ima sposobnost da pokupi i najsitnije čestice prašine i krhotina, što ga čini savršenim za one koji su alergični ili osjetljivi na prašinu.

Jedna od istaknutih karakteristika Vox SL124W je velika zapremina vreće od 3,5l, što znači da nećete morati da se zaustavljate i praznite tako često kao drugi usisivači. Uz to, usisivač dolazi sa tri BESPLATNE papirne vrećice, tako da ćete imati dosta zamjenskih materijala pri ruci.

Usisivač također ima metalnu teleskopsku cijev i platnene vrećice za dodatnu izdržljivost i dugovječnost, kao i pet slojeva filtracije kako bi se osiguralo da je zrak koji udišete što čistiji. Filteri se također mogu prati, što ih čini lakim za čišćenje i održavanje.

Još jedna sjajna karakteristika Vox SL124W je njegov regulator snage, koji vam omogućava da prilagodite snagu usisavanja kako bi odgovarali zadatku. Ovo je posebno korisno kada čistite osjetljive površine ili presvlake.

Usisivač je takođe dizajniran da radi tiho, tako da nećete morati da brinete da ćete ometati druge dok čistite. A uz priloženu univerzalnu veliku četku i dva nastavka, imat ćete sve što vam je potrebno da se uhvatite u koštac čak i sa najtežim poslovima čišćenja.

Vox SL124 takođe dolazi sa garancijom od 24 meseca, tako da možete biti mirni znajući da je vaša investicija dugoročna.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija