Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač SL123R

150 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivač VOX SL 123R je moćan i funkcionalan alat za čišćenje vašeg doma. Sa snagom od 1600W i kapacitetom vrećice od 2.5L, ovaj usisivač je sposoban da ukloni prašinu, nečistoću i sitne čestice sa svih tipova podova.

Jedna od glavnih prednosti ovog usisivača je njegov petostruki sistem filtracije. Uključuje tri gratis papirne vrećice i pet slojeva filtracije koji omogućavaju da se čisti zrak koji izlazi iz usisivača. Osim toga, usisivač ima regulator snage i mogućnost da se podesi na različite nivoe snage, što omogućava prilagođavanje snage usisavanja različitim tipovima podova i nečistoće.

Usisivač dolazi sa metalnom teleskopskom cevi, univerzalnom velikom četkom i dva nastavka za čišćenje nameštaja i ćoškova. Ovi dodaci omogućavaju da se čisti i teško dostupna mjesta, što čini ovaj usisivač idealnim za kuće sa malo prostora ili za one koji žele da održe svoj dom urednim i čistim.

Usisivač VOX SL 123R također ima tihi rad, što znači da kupci ne moraju da brinu o prevelikom buku dok čiste svoj dom. Osim toga, usisivač dolazi sa perivim filterom, što znači da kupci ne moraju da brinu o čestim zamjenama filtera. To zajedno sa 24-mjesečnom garancijom daje kupcima sigurnost da su dobili kvalitetan proizvod sa dugim rokom trajanja.

Sa regulatorom snage, petostrukim nivoom filtracije, tihim radom, metalnom teleskopskom cevi i nastavcima za čišćenje nameštaja i ćoškova, ovaj usisivač je sposoban da se prilagodi svim potrebama čišćenja vašeg doma.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija