Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač ručni SL213

91 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Ručni usisavač Vox SL213 je izvrsna opcija za svakoga ko traži kompaktan, lagan i jednostavan usisavač. Ovaj usisavač ima snagu od 25 W i radi na 4,8 V, a dolazi sa dvije punjive baterije koje su bezbjedne po okolinu.

Jedna od najvećih prednosti ovog usisavača je njegova sposobnost da se osuši i mokro usisavanje. To omogućuje da se koristi za čišćenje različitih površina, uključujući i one koje su mokre.

Usisavač se može staviti na zid, što omogućuje lako čuvanje i pohranu. Posuda za prašinu je jednostavna za pražnjenje i čišćenje, što znači da se ne mora brinuti o neredu ili neugodnim mirisima.

Osim toga, ovaj usisavač dolazi sa 24-mjesečnom garancijom, što znači da se može biti sigurni u kvalitetu proizvoda . Ručni usisavač Vox SL213 je izvrsna opcija za svakoga ko traži kompaktan, jednostavan za korištenje i funkcionalan usisavač.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija