Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač ručni SL212

91 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Ručni usisivač Vox SL212 je izvrsno rješenje za brzo i jednostavno čišćenje malih površina. Uz snagu od 25 W i 4,8V, ovaj usisivač ima dvije baterije koje omogućuju rad bez struje. Punjive baterije koje su bezbjedne po okolinu

Jedna od glavnih prednosti ovog usisivača je njegova mogućnost suhog i mokrog usisavanja. To znači da možete koristiti ga za usisavanje prašine i nečistoće sa svih vrsta površina, kao i za usisavanje tekućina poput vode ili nečistoće sa podova. Jednostavno pražnjenje i čišćenje posude za prašinu.

Druga važna značajka ovog usisivača je njegova mogućnost pričvršćivanja na zid. To omogućuje lako čuvanje i spremanje usisivača, a također i olakšava korištenje.

Ručni usisivač Vox SL212 je izvrsna opcija za svakog koji traži jednostavan i efikasan način za održavanje čistoće u kući ili u kancelariji. Snažan, fleksibilan i lako prenosiv, ovaj usisivač je idealan za svakodnevnu upotrebu.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija