Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Vox usisivač MISTRAL700

212 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Predstavljamo Vox MISTRAL700 usisivač: Snažno i ekološki prihvatljivo rješenje za vaše potrebe čišćenja

Jeste li umorni od rada sa slabim i bučnim usisivačima koji ne mogu podnijeti ni najosnovnije zadatke čišćenja? Ne tražite dalje od Vox MISTRAL700. Sa svojim snažnim EcoHighSpin motorom najnovije generacije od 700 W, ovaj usisivač je dizajniran da s lakoćom riješi čak i najtežu prljavštinu i krhotine.

Jedna od istaknutih karakteristika MISTRAL700 je njegov HEPA 12 sistem filtracije, koji hvata 99,97% čestica malih dimenzija do 0,3 mikrona. To znači da možete lako disati znajući da je zrak u vašem domu čistiji i zdraviji. Usisivač također dolazi sa Silence tehnologijom, što ga čini jednim od najtiših usisivača na tržištu.

MISTRAL700 je također dizajniran za udobnost korisnika na umu. Metalna teleskopska cijev omogućava jednostavno podešavanje radnog prečnika od 15 m, a vrećica za prašinu kapaciteta 3 l znači da možete čistiti duže bez potrebe za zaustavljanjem i pražnjenjem. Dodatno, ojačano crijevo osigurava duži vijek trajanja, a perivi filteri olakšavaju održavanje.

Vox također nudi 24-mjesečnu garanciju na MISTRAL700, dajući vam bezbrižnost znajući da je vaša investicija zaštićena.

Zaključno, Vox MISTRAL700 usisivač je snažno i ekološki prihvatljivo rješenje za sve vaše potrebe čišćenja. Sa svojim snažnim motorom, naprednim sistemom filtracije i dizajnom prilagođenim korisniku, ovaj usisivač će sigurno učiniti vaše zadatke čišćenja lakim. A uz garanciju od 24 mjeseca, možete biti sigurni da je vaša investicija zaštićena. Nadogradite svoju igru čišćenja sa Vox MISTRAL700 već danas!

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija