Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

VIVAX HOME usisavač VCW-2002B B2

156 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisavač VIVAX HOME VCW-2002B B2 predstavlja izvrstan izbor za one koji traže jaku i pouzdanu tehničku opremu za čišćenje svojih domova. Ovaj usisavač ima snagu motora od 2000 W i snagu usisavanja od 2000 mm H2O, što ga čini idealnim za uklanjanje čvrstih nečistoća i prašine s poda i tepiha. Protok zraka od 45 l/sec omogućuje brzo i efikasno usisavanje, a kapacitet čišćenja od 8 litara omogućuje da se usisana nečistoća lako i jednostavno baci.

Usisavač VIVAX HOME VCW-2002B B2 također ima 360° kotačiće, što olakšava kretanje po prostoriji i omogućuje lako čišćenje svih uglova i teško dostupnih mjesta. Uz to, ovaj usisavač ima mogućnost mokro-suhog usisavanja, što ga čini idealnim za čišćenje različitih površina, od tvrdih podova do tepiha i drugih tekstilnih površina.

Usisavač VIVAX HOME VCW-2002B B2 dolazi s plastičnom cijevom i plastičnom četkom, što omogućuje lako i jednostavno čišćenje različitih površina. Ovaj usisavač dostupan je u crnoj boji i dolazi s garancijom od 12 mjeseci. Ukoliko se pojave bilo kakva pitanja ili problemi s usisavačem, možete se obratiti proizvođaču za pomoć i podršku.

Ukratko, usisavač VIVAX HOME VCW-2002B B2 predstavlja izvrstan izbor za one koji traže jaku i pouzdanu tehničku opremu za čišćenje svojih domova. Sa svojom jakom snagom motora, sposobnošću mokro-suhog usisavanja i lako dostupnim alatima za čišćenje, ovaj usisavač je sigurno jedan od najboljih na tržištu. Garancija 12 mjeseci.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija

Možda će Vam se svidjeti