Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

VIVAX HOME usisavač VCC-850G Astro

162 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivač VIVAX HOME VCC-850G Astro je visokokvalitetni usisivač koji se odlikuje svojom snagom od 850W i velikim volumenom posude za prašinu od 2 litre. Ova kombinacija čini ga idealnim za usisavanje većih prostora i smanjenje frekvencije pražnjenja posude za prašinu.

Usisivač VCC-850G Astro je također lagan i lako se koristi, s težinom od samo 4,2 kilograma. Posuda za prašinu u obliku ciklona omogućuje da se prašina efikasno odvaja od zraka tokom usisavanja, što pomaže u održavanju visokih performansi usisavača. Boja bijela čini ga lijepim dodatkom u bilo kojem domu.

Dužina žice od 6 metara omogućuje vam da lako usisavate cijeli prostor bez potrebe da stalno mijenjate priključak. Usisavač VCC-850G Astro ima također HEPA filter koji je izuzetno učinkovit u uklanjanju sitnih čestica prašine i alergena iz zraka. Ovaj filter je odličan za osobe s alergijama ili astmom, jer pomaže u smanjenju simptoma.

Usisavač VCC-850G Astro dolazi s dodatnim četkama i nastavcima koji vam omogućuju da lako usisavate različite površine i teško dostupna mjesta. Njegova glasnoća od 80 dB je standardna za usisavače ovog tipa.

Ukupno, usisivač VIVAX HOME VCC-850G Astro je visokokvalitetno rješenje za vaše usisavanje. Sa svojom snagom i velikim volumenom posude za prašinu, on će vam pomoći da održite vaš prostor čistim i zdravim. Garancija 12 mjeseci.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija