Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

VIVAX HOME usisavač VCC-700B NEO

129 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivač VIVAX HOME VCC-700B NEO je visokokvalitetni usisivač koji se odlikuje svojom energetski efikasnošću i visokim performansama. Njegova nominalna ulazna snaga od 700W čini ga idealnim za svakodnevno usisavanje stanova i manjih kuća.

Jedna od glavnih karakteristika ovog usisavača je njegov energetski razred A, što znači da je izuzetno efikasan u smanjivanju potrošnje energije. To znači da ćete moći dugo vremena usisavati bez straha da će vam računi za struju biti previsoki.

Usisivač VCC-700B NEO ima kapacitet posude za prašinu od 1,5 litara, što je dovoljno za većinu svakodnevnih usisavanja. Dužina kabla od 5 metara omogućuje vam da lako usisavate cijeli prostor bez potrebe da stalno mijenjate priključak.

Ovaj usisivač također ima teleskopsku metalnu cijev koja vam omogućuje da podesite visinu usisivača prema vašim potrebama, što ga čini idealnim za usisavanje različitih površina.

Usisavač VCC-700B NEO također ima HEPA 12 filter koji je izuzetno učinkovit u uklanjanju sitnih čestica prašine i alergena iz zraka. Ovaj filter je odličan za osobe s alergijama ili astmom, jer pomaže u smanjenju simptoma.

Uisavač VIVAX HOME VCC-700B NEO je visokokvalitetno i energetski efikasno rješenje za vaše svakodnevno usisavanje. Sa svojim visokim performansama i pouzdanim filterom, on će vam pomoći da održite svoj prostor čistim i zdravim.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija