Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

VIVAX HOME usisavač VCC-1800RR

181 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivač VIVAX HOME VCC-1800RR je visokokvalitetni usisivač koji se odlikuje svojom snagom i performansama. Sa svojom nominalnom ulaznom snagom od 1600W (max 1800W), ovaj usisivač je idealan za usisavanje većih prostora i brzo uklanjanje velikih količina prašine i nečistoće.

Jedna od glavnih karakteristika ovog usisavača je njegov ciklonski sustav za prikupljanje prašine. Ovaj sustav omogućuje da se prašina efikasno odvaja od zraka tokom usisavanja, što pomaže u održavanju visokih performansi usisavača. Usisavač VCC-1800RR također ima HEPA filter koji je izuzetno učinkovit u uklanjanju sitnih čestica prašine i alergena iz zraka.

Usisavač VCC-1800RR dolazi s dodatnim četkama i nastavcima koji vam omogućuju da lako usisavate različite površine i teško dostupna mjesta. Njegova dužina žice od 5 metara omogućuje vam da lako usisavate cijeli prostor bez potrebe da stalno mijenjate priključak.

Usisavač VIVAX HOME VCC-1800RR je visokokvalitetno rješenje za vaše usisavanje. Sa svojom snagom i performansama, on će vam pomoći da održite vaš prostor čistim i zdravim.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija