Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Samsung usisivač VCC4320S3A/BOL

193 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Samsung VCC4320S3A/BOL usisivač je moćan i svestran alat za čišćenje koji će vam sigurno olakšati život. Sa snažnim motorom od 1600 W i snagom usisavanja od 350 W, ovaj usisivač je sposoban da pokupi i najtvrdokorniju prljavštinu i ostatke.

Jedna od istaknutih karakteristika Samsung VCC4320S3A/BOL je sistem komora, koji omogućava efikasno i lako odlaganje prljavštine i ostataka koje ste prikupili. Kapacitet prašine od 1,3 litre osigurava da nećete morati prečesto prazniti komoru, štedeći vam vrijeme i trud.

Četka u 2 koraka NB 250 je još jedna odlična karakteristika ovog usisivača. Dizajniran je za temeljno čišćenje tepiha i drugih površina, ostavljajući ih bez mrlje. Dodatno, usisno crijevo se može okretati za 360°, što olakšava dohvat čak i najtežih uglova i pukotina.

Još jedna odlična karakteristika Samsung VCC4320S3A/BOL je njegova zaštita od usisavanja velikih predmeta. Ovo je važno za sprječavanje oštećenja usisivača i osiguravanje da on nastavi ispravno raditi.

Funkcija automatskog uvlačenja kabla je takođe odlična karakteristika. Ovo eliminiše gnjavažu ručnog namotavanja kabla nakon upotrebe, štedeći vam vreme i trud. Točkovi većeg radijusa za lakše prelaženje prepreka su također lijep dodir. Ovo olakšava manevrisanje usisivačem preko pragova, tepiha i drugih prepreka.

Radni radijus od 9,2 m vam omogućava da očistite veliku površinu bez potrebe da stalno pomerate usisivač. Teleskopska cijev je također odlična karakteristika koja vam omogućava da prilagodite visinu usisivača prema vašim potrebama.

Sve u svemu, Samsung VCC4320S3A/BOL je moćan i svestran usisivač koji nudi veliku snagu usisavanja i lako čišćenje. Prepun je funkcija koje čišćenje čine lakim i sigurno će biti odličan dodatak vašem arsenalu čišćenja.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija