Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Samsung Samsung VC20M257AWR/AD

255 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Ovaj usisivač može se pohvaliti snagom od 2000 W i snagom usisavanja od 460 W, što ga čini više nego sposobnim za rješavanje čak i najjače prljavštine i krhotina. Kapacitet vreće od 2,5 l omogućava vam da očistite velike površine bez potrebe da se zaustavljate i često praznite vreću.

Jedna od istaknutih karakteristika Samsung VC20M257AWR/AD je njegov dodatak EZClean Cyclone. Ovaj 2-u-1 dodatak olakšava čišćenje uskih i teško dostupnih područja, a glavna četka ima dvije faze kako bi se osiguralo da se sva prljavština pokupi. Uz to, dolazi s dodatnom četkom i ručkom koja olakšava hvatanje.

Ovaj usisivač takođe ima kabl za napajanje od 6 m, koji vam omogućava da se slobodno krećete po kući bez potrebe da stalno menjate utičnice. Takođe ima velike gumene točkove koji olakšavaju kretanje po kući.

Uprkos snažnom usisu, Samsung VC20M257AWR/AD radi na relativno niskom nivou buke od samo 85 dB.

Ovaj usisivač takođe dolazi sa filterima za izduvne gasove i ispred motora, koji osiguravaju da vazduh koji udišete tokom usisavanja bude čist i svež.

Samsung daje garanciju od 24 mjeseca na ovaj usisivač, tako da možete biti sigurni u kupovinu i uživati u miru znajući da je vaš usisivač pokriven 2 godine.

Zaključno, Samsung VC20M257AWR/AD je moćan i efikasan usisivač koji je savršen za borbu protiv prljavštine i krhotina u vašem domu. Njegov dodatak EZClean Cyclone i dodatna četka olakšavaju čišćenje teško dostupnih područja, dok niska razina buke i energetska klasa D čine ga odličnim izborom za one koji traže ekološki prihvatljivu opciju. Uz 2-godišnje jamstvo, možete biti sigurni u svoju kupovinu i uživati u miru znajući da je vaš usisivač pokriven.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija