Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Rowenta usisicač Swift Power Cyclonic RO2913EA

268 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Ako tražite moćan i efikasan usisivač, Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC RO2913EA je odlična opcija za razmatranje. Sa snažnim motorom od 750 W, ovaj usisivač pruža neograničene mogućnosti dubinskog čišćenja, što ga čini savršenim za rješavanje čak i najjače prljavštine i ostataka.

Jedna od istaknutih karakteristika Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC RO2913EA je njegov veliki rezervoar za prašinu od 1,2L. Ovo vam omogućava da očistite velike površine bez potrebe da se često zaustavljate i praznite rezervoar. Osim toga, usisivač je opremljen nizom sistema za filtriranje, uključujući ciklonski filter, pjenasti filter i filter visoke efikasnosti, koji rade zajedno kako bi efikasno uhvatili i uklonili prljavštinu i prašinu iz zraka.

Usisivač također ima teleskopsku metalnu cijev, koja vam omogućava da lako prilagodite visinu i doseg usisivača prema vašim potrebama. To olakšava čišćenje teško dostupnih područja, kao što su visoki stropovi ili uski prostori.

Uprkos svom snažnom motoru, Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC RO2913EA radi relativno tiho, sa nivoom buke od samo 77 dB(A). To znači da možete očistiti svoj dom bez ometanja drugih u vašem domaćinstvu.

Konačno, Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC RO2913EA dolazi sa 24-mjesečnom garancijom, dajući vam mir da je vaša investicija zaštićena.

Sve u svemu, Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC RO2913EA je odličan izbor za sve koji traže moćan, efikasan i jednostavan usisivač za upotrebu. Sa svojim nizom funkcija i snažnim motorom, sigurno će učiniti čišćenje vašeg doma lakim.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija