Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Elit usisivacč Virago VC18

175 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Elit Virago VC18 je moćan i efikasan usisivač koji je savršen za održavanje čistoće vašeg doma i bez prašine i krhotina. Sa nominalnom snagom od 700 W i maksimalnom snagom od 900 W, ovaj usisivač je dizajniran da pruži snažno usisavanje koje može lako pokupiti čak i najtvrdokorniju prljavštinu i ostatke.

Elit Virago VC18 je opremljen ciklonskim sistemom filtracije koji pomaže u odvajanju velikih čestica iz zraka, osiguravajući da HEPA filter može djelotvornije hvatati i najmanje čestice. Osim toga, usisivač ima “A” klasu energetske efikasnosti, što znači da je dizajniran da bude energetski efikasan i ekološki prihvatljiv.

Spremnik za prašinu Elit Virago VC18 ima kapacitet od 3L, što znači da možete usisati duže vrijeme bez zaustavljanja i pražnjenja posude. Osim toga, usisivač ima konstantnu snagu usisavanja sa regulacijom, što znači da možete podesiti snagu usisavanja kako bi odgovarali zadatku.

Elit Virago VC18 je takođe dizajniran za praktičnost, sa dužinom kabla od 5m i dužinom creva od 1,8m, moći ćete da dođete do svakog ugla vaše kuće bez potrebe da menjate utičnice. Osim toga, usisivač je bez vrećice, što znači da više nikada nećete morati da brinete o kupovini vrećica.

Konačno, Elit Virago VC18 je također opremljen sigurnosnom zaštitom od pregrijavanja, što znači da je dizajniran da se automatski isključi ako postane previše vruć, osiguravajući da se neće oštetiti i da neće predstavljati opasnost od požara. Metalna teleskopska cijev također pomaže u pružanju lakog i udobnog iskustva čišćenja.

Sve u svemu, Elit Virago VC18 je moćan, efikasan i praktičan usisivač koji je savršen za održavanje čistoće vašeg doma i bez prašine i krhotina. Sa svojim snažnim usisom, efikasnom filtracijom i sigurnosnim karakteristikama, odličan je izbor za sve koji traže visokokvalitetni usisivač.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija