Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Elit usisivač Vigor VC21

170 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Elit Vigor VC21 usisivač je moćan i efikasan alat za čišćenje koji je dizajniran da olakša čišćenje. Sa nominalnom snagom od 700W i maksimalnom snagom od 900W, ovaj usisivač je u stanju da efikasno ukloni prljavštinu i ostatke sa bilo koje površine.

Elit Vigor VC21 opremljen je sistemom za filtriranje Cyclone koji pomaže u odvajanju prašine i ostataka iz zraka, što ga čini lakšim za čišćenje i održavanje. Uz to, usisivač je opremljen i HEPA filterom koji hvata 99,97% svih čestica, osiguravajući da je zrak koji udišete čist i zdrav.

Ovaj usisivač je takođe dizajniran da bude energetski efikasan, sa ocenom “A” klase energetske efikasnosti. To znači da troši manje energije, štedi vam novac na računima za energiju i pomaže u smanjenju ugljičnog otiska.

Elit Vigor VC21 ima spremnik za prašinu kapaciteta 1,5 l, pružajući dovoljno prostora za sakupljanje prljavštine i krhotina. Usisivač također ima konstantnu snagu usisavanja sa regulacijom, koja vam omogućava da prilagodite snagu usisavanja kako bi odgovarali zadatku koji imate. Dužina kabla je 5m, a dužina creva 1,8m pruža dovoljno prostora za čišćenje velikih površina.

Ovaj usisivač je također dizajniran sa sigurnošću na umu, sa zaštitom od pregrijavanja kako bi se spriječilo oštećenje usisivača ili ozljede korisnika. Metalna teleskopska cijev je čvrsta i izdržljiva, što osigurava da može izdržati svakodnevnu upotrebu.

Konačno, Elit Vigor VC21 dolazi sa 12-mjesečnom garancijom, pružajući vam bezbrižnost znajući da je vaša investicija zaštićena. Sve u svemu, Elit Vigor VC21 je moćan i efikasan usisivač koji je dizajniran da olakša čišćenje. Savršen je za sve koji traže visokokvalitetni usisivač koji je istovremeno moćan i energetski efikasan.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija