Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Elit usisivač Vento 1600R

145 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su neophodan kućni aparat, a Elit Vento 1600R je moćna opcija koja nudi niz funkcija za lakše i efikasnije čišćenje.

Jedna od najznačajnijih karakteristika Elit Vento 1600R je njegova maksimalna snaga od 1600 vati. Ova visoka snaga osigurava da usisivač može efikasno ukloniti prljavštinu i ostatke sa svih površina, uključujući tepihe i tvrde podove.

Elit Vento 1600R takođe dolazi sa platnenom vrećicom za lako odlaganje prljavštine i ostataka. Vreća ima kapacitet od 2 litre, što je dovoljno prostora za većinu zadataka čišćenja. Vrećica se takođe lako uklanja i zamenjuje kada je puna, što je čini pogodnom za užurbana domaćinstva.

Elit Vento 1600R takođe ima dvodelnu teleskopsku ručku, koja vam omogućava da podesite visinu usisivača prema vašim potrebama. To ga čini lakim za korištenje, čak i ako ste visoki ili niski.

Usisivač takođe dolazi sa indikatorom punjenja, koji vam pokazuje kada se vrećica napuni. Ova funkcija je korisna jer vam pomaže da znate kada je vrijeme da ispraznite vrećicu i sprječava da usisivač izgubi snagu usisavanja zbog pune vrećice.

Još jedna sjajna karakteristika Elit Vento 1600R je automatsko uvlačenje kabla. Ova funkcija vam omogućava da lako premotate kabl nakon upotrebe, što vam štedi vreme i čini skladištenje usisivača praktičnijim.

Elit Vento 1600R također dolazi s malim dodatnim nastavcima i četkom, koja se može koristiti za čišćenje teško dostupnih područja i za rješavanje dlake kućnih ljubimaca. Ova 2-u-1 četka je odličan dodatak koji pomaže da čišćenje bude lakše i efikasnije.

Sigurnost je također važna, a Elit Vento 1600R je opremljen termo prekidačem, koji automatski isključuje usisivač ako se pregrije. Ova funkcija pruža bezbrižnost, znajući da je usisivač bezbedan za upotrebu.

Konačno, Elit Vento 1600R dolazi sa 12-mjesečnom garancijom, što pruža dodatnu zaštitu za vašu kupovinu.

Sve u svemu, Elit Vento 1600R je moćan i svestran usisivač koji nudi niz funkcija koje čine čišćenje lakšim i efikasnijim. Sa velikom snagom, praktičnom platnenom vrećicom, indikatorom punjenja, automatskim uvlačenjem kabla i sigurnosnim termičkim prekidačem, ovaj usisivač je odličan izbor za svako domaćinstvo.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija