Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Electrolux usisavač ručni ZB6106WR

163 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Electrolux usisavač ručni ZB6106WR je izvrstan alat za brzo i učinkovito čišćenje manjih površina u vašem domu ili uredu. Ovaj usisavač je dizajniran kako bi bio lagan i kompaktan, te ga možete lako nositi sa sobom gdje god vam treba.

Jedna od glavnih značajki ovog usisavača je da je rechargeable, što znači da ga možete puniti i koristiti bez potrebe za strujnim kabelom. Vrijeme punjenja je samo 4 sata, a vrijeme rada je 13 minuta, što je dovoljno za brzo usisavanje manjih površina.

Osim toga, ovaj usisavač ima Lithium TurboPower tehnologiju koja omogućava da usisavač radi brže i učinkovitije. Kapacitet spremnika za nečistoću je 0,5 litre, što znači da ga možete lako isprazniti i održavati čistim. Dvostruka filtracija također pomaže u učinkovitom usisavanju, tako da možete biti sigurni da će vaš usisavač dugo raditi bez problema.

U pakiranju dolazi i garancija od 24 mjeseca, što vam omogućava da se osjećate sigurno u kupnji ovog proizvoda. Ukratko, Electrolux usisavač ručni ZB6106WR je idealan alat za brzo i učinkovito čišćenje manjih površina u vašem domu ili uredu.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija

Možda će Vam se svidjeti