Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Dyson bežični usisivač V12 Slim Complete

1,349 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Predstavljamo Dyson V12 Slim Complete: vrhunski bežični usisivač za brzo i lako čišćenje.

Dyson V12 Slim Complete je lagan i kompaktan usisivač koji ima snažan udarac sa svojom snagom usisavanja od 150 AW. Ovo snažno usisavanje omogućava vam da lako pokupite prljavštinu, ostatke, pa čak i nevidljive čestice koje bi drugi usisivači mogli propustiti.

Jedna od najpogodnijih karakteristika Dyson V12 Slim Complete je dugo trajanje baterije. Uz do 60 minuta rada s jednim punjenjem, moći ćete se pozabaviti čak i najvećim zadacima čišćenja bez potrebe za zaustavljanjem i punjenjem. Osim toga, za još veću udobnost, možete kupiti zasebnu bateriju koju ćete držati pri ruci za te ekstra duge sesije čišćenja.

Dyson V12 Slim Complete takođe ima sistem za lasersku detekciju koji pomaže da se lociraju nevidljive čestice, što ga čini jednim od najefikasnijih usisivača na tržištu.

Usisivač se lako uključuje i isključuje sa samo jednim dugmetom, što ga čini brzim i jednostavnim za upotrebu. Tanak dizajn usisivača takođe olakšava manevrisanje u uskim prostorima i uglovima, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti sve do poslednje prljavštine i krhotina.

Sve u svemu, Dyson V12 Slim Complete je moćan, praktičan i efikasan usisivač koji će sigurno učiniti vaše zadatke čišćenja lakim. Sa svojim snažnim usisom, dugim trajanjem baterije i sistemom za detekciju lasera, Dyson V12 Slim Complete je savršen izbor za sve koji traže visokokvalitetni bežični usisivač.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija