Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Bosch usisivač BZGL2A312

245 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Tražite moćan i efikasan usisivač koji može pomoći da vaš dom bude čist i uredan? Ne tražite dalje od Bosch usisivača BZGL2A312. Ova moćna mašina ima impresivnih 800 W snage, što je čini sposobnom da se s lakoćom nosi čak i sa najtežim zadacima čišćenja.

Jedna od istaknutih karakteristika Bosch BZGL2A312 je njegova energetska efikasnost. Sa energetskom klasom A, ovaj usisivač je dizajniran da koristi manje energije, a istovremeno pruža moćne performanse čišćenja. A zahvaljujući niskom nivou buke od samo 80 dB(A), možete ga koristiti bez ometanja porodice ili komšija.

Bosch BZGL2A312 je također dizajniran sa velikim radijusom djelovanja od 8m, tako da možete brzo i jednostavno očistiti velike površine. A uz 10-godišnju garanciju na motor, možete biti sigurni da će vaš usisivač raditi s vrhunskim performansama godinama koje dolaze.

Još jedna odlična karakteristika ovog usisivača je njegov higijenski sistem filtera. Ovaj sistem filtrira izduvni vazduh, ostavljajući vaš dom čistim i svežim vazduhom. Ovo je posebno korisno za one koji pate od alergija ili astme.

Pored svojih moćnih performansi čišćenja i energetske efikasnosti, Bosch BZGL2A312 je takođe izuzetno kompaktan i lagan. Sa samo 4,7 kg, lak je za manevrisanje i upotrebu, što ga čini savršenim za domove svih veličina. A sa velikom zapreminom vrećice za prašinu od 3,5 litara, nećete morati često mijenjati vreću za prašinu, štedeći i vrijeme i novac.

Sve u svemu, Bosch BZGL2A312 je moćan i efikasan usisivač koji nudi odličan balans performansi i praktičnosti. Sa svojom energetskom efikasnošću, higijenskim sistemom filtera, velikim radijusom djelovanja i kompaktnim dizajnom, savršen je alat za održavanje čistoće i urednosti vašeg doma. A sa 10-godišnjom garancijom na motor, možete biti sigurni da će vaša investicija biti zaštićena godinama koje dolaze.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija