Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Beko usisivač VCC 6424WI

289 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su neophodan kućni aparat koji pomaže da naše domove održavamo čistim i urednim. Jedan od najpopularnijih modela na tržištu danas je Beko VCC 6424WI usisivač. Ova moćna i efikasna mašina je dizajnirana da olakša čišćenje, sa nizom funkcija koje ga izdvajaju od konkurencije.

Jedna od najznačajnijih karakteristika Beko VCC 6424WI je njegova metalna teleskopska cijev. Ovo izdržljivo i dugotrajno crijevo dizajnirano je da izdrži stroge uvjete redovite upotrebe, što ga čini odličnim izborom za domove s kućnim ljubimcima ili djecom. Crijevo je također podesivo, što olakšava dolazak do uskih prostora i teško dostupnih uglova.

Još jedna sjajna karakteristika Beko VCC 6424WI je vrećasti filter. Ovaj HEPA 12 filter je dizajniran da uhvati 99,97% čestica, uključujući prašinu, polen i perut kućnih ljubimaca. To ga čini idealnim izborom za domove s alergijama ili astmom, jer pomaže u održavanju zraka čistim i zdravim.

Beko VCC 6424WI je takođe dizajniran da bude tih, sa nivoom buke od samo 82dB(A). To znači da možete očistiti svoj dom bez ometanja porodice ili komšija, što ga čini idealnim za domove u kojima nivo buke treba svesti na minimum.

Beko VCC 6424WI je takođe snažan, sa motorom od 2400 W. To ga čini odličnim za sakupljanje prljavštine i krhotina, čak i u područjima s velikim prometom. Periva vreća plus 1 papirna vrećica, platnena vreća zapremine 4 l je također odlična karakteristika, jer znači da usisivač možete koristiti duže vrijeme bez zaustavljanja i mijenjanja vrećice.

Konačno, Beko B VCC 6424WI dolazi sa 24-mjesečnom garancijom, čime ste sigurni da je vaša investicija zaštićena.

Sve u svemu, Beko VCC 6424WI je odličan izbor za sve koji traže moćan, efikasan i pouzdan usisivač. Sa svojom metalnom teleskopskom cijevi, HEPA 12 filterom, tihim radom i 24-mjesečnom garancijom, to je odlična investicija koja će vam pomoći da svoj dom održite čistim i urednim godinama koje dolaze.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija