Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Beko usisivač BKS 2226

279 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su neophodan alat za održavanje čistoće i urednosti vašeg doma. Jedna od najboljih opcija na tržištu je Beko BKS 2226. Ovaj moćni usisivač ima impresivnih 2600 W snage, što ga čini savršenim za rješavanje čak i najtvrdokornije prljavštine i krhotina.

Jedna od istaknutih karakteristika Beko BKS 2226 je njegova velika vreća kapaciteta 4 L. To znači da možete duže da usisavate bez zaustavljanja i pražnjenja vreće, čineći proces čišćenja efikasnijim. Uz to, usisivač je opremljen indikatorom punjenja vrećice, koji vam daje do znanja kada je vrijeme da ispraznite vrećicu, tako da nikada ne morate brinuti da će vam ponestati prostora.

Još jedna odlična karakteristika Beko BKS 2226 je njegov radni radijus od 9 m. Ovo vam daje širok raspon pokreta, omogućavajući vam da pokrijete više tla sa svakim prolazom. Usisivač takođe dolazi sa kablom od 6 m, koji vam daje dovoljno prostora za kretanje bez potrebe da stalno menjate utičnice.

Beko BKS 2226 je opremljen i metalnom teleskopskom cijevi, koja olakšava podešavanje visine usisivača prema vašim potrebama. Ovo je posebno korisno kada se usisavaju različite vrste površina, kao što su tepisi ili podovi od tvrdog drveta.

Beko BKS 2226 se takođe može pohvaliti nekim naprednim karakteristikama filtracije. Opremljen je HEPA H10 filtracijom, koja hvata 99,95% čestica malih čak 0,3 mikrona, uključujući prašinu, polen i perut kućnih ljubimaca. Uz to, usisivač dolazi sa perivim filterom i zaštitnim filterom motora, što pomaže produžiti vijek trajanja usisivača.

Beko BKS 2226 takođe dolazi sa 24-mesečnom garancijom, što vam daje bezbrižnost znajući da ste pokriveni u slučaju bilo kakvih problema.

U zaključku, Beko BKS 2226 je moćan i efikasan usisivač koji je prepun naprednih funkcija. Sa svojim velikim kapacitetom vreće, radijusom rada i naprednim sistemom filtracije, odličan je izbor za sve koji žele da održavaju svoj dom čistim i urednim. Dakle, to je savršena opcija za one koji imaju kućne ljubimce ili alergične.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija