Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Beko Usisivač BKS 1420

209 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300KM uz mogućnost otvaranja paketa prije preuzimanja.

Platite kuriru gotovinom pri preuzimanju na Vašoj adresi ili po predračunu.

Osnovne informacije

O proizvodu

Usisivači su neophodan kućni aparat koji pomaže da naše domove održavamo čistim i urednim. Jedan od takvih usisivača koji je sve popularniji među potrošačima je Beko Usisivač BKS 1420.

Beko Usisivač BKS 1420 je kompaktan i lagan usisivač koji je savršen za male prostore. Njegovo kompaktno kućište olakšava skladištenje, a platnena vreća kapaciteta 3 litre osigurava da možete duže usisavati bez zaustavljanja i pražnjenja vrećice.

Beko Usisivač BKS 1420 takođe ima kontrolu snage usisavanja, koja vam omogućava da prilagodite snagu usisavanja u skladu sa zadatkom. To znači da ga možete koristiti za čišćenje osjetljivih površina, kao što su zavjese i presvlake, a da ih ne oštetite.

Usisivač također dolazi sa metalnim teleskopskim produžetkom, koji vam omogućava da s lakoćom dosegnete uske prostore i uglove. Dužina kabla od 5 metara omogućava širok dohvat, tako da možete čistiti velike prostorije bez potrebe da menjate utičnice.

Beko Usisivač BKS 1420 dolazi i sa indikatorom napunjenosti vreće, koji vas upozorava kada vreću treba isprazniti. Ovo osigurava da nikada nećete morati da brinete da ćete ostati bez prostora tokom čišćenja.

Beko Usisivač BKS 1420 takođe dolazi sa garancijom od 24 meseca, što vam daje mir znajući da je vaša investicija zaštićena.

Sve u svemu, Beko Usisivač BKS 1420 je odlična opcija za sve koji traže kompaktan, svestran i pouzdan usisivač. Sa svojom kontrolom snage usisavanja, metalnim teleskopskim produžetkom i indikatorom napunjenosti vrećice, odličan je dodatak svakom domaćinstvu.

Dostava

U našoj online trgovini, nudimo besplatnu dostavu za narudžbe preko 300 KM. Dostavna služba koja koristimo najčešće dostavlja narudžbe u roku od 2 do 5 radnih dana. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili problema sa dostavom vaše narudžbe, slobodno se obratite našem korisničkom servisu koji će rado pomoći.

Plaćanje

Nakon što se odlučite za proizvod koji želite kupiti, možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankarstvom po predračunu. Ako odaberete opciju plaćanja pouzećem, platite kuriru brze pošte prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi. Ako odaberete opciju plaćanja po predračunu, isti će Vam biti dostavljen na mail adresu koju ste naveli u narudžbi. Nakon što se uplata potvrdi, vaša pošiljka će biti poslana na odabranu adresu. 

Recenzija