Način plaćanja

Plaćanje svih naručenih proizvoda se vrši pouzećem.
Ovako naručene proizvode šaljemo odmah, a naručeno će vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Molimo Vas da u trenutku dostave imate pripremljen tačan iznos otkupnine, jer vam dostavljač neće moći uvijek vratiti iznos kusura.

Reklamacije

Zbog prirode samog proizvoda reklamacije na fizička oštećena proizvoda se priznaju 1 dan od dana preuzimanja Vaše narudžbe.

Da bi ste uputili reklamaciju molimo Vas da Vaše podatke i informacije o narudžbi dostavite na mail info@usisivac.ba te da navedete što više detalja o razlogu reklamacije.

Garancija

Svaki proizvod kupljen na  usisivac.ba, koji podliježe uslovima izdavanja Garantnog lista – dolazi sa ORIGINALNOM garancijom proizvođača.  


Šta to zapravo znači?  

  • Proizvođači (Vivax, Elektrolux, …uključujući sve proizvođače potrošačke elektronike koji robu nude na usisvac.ba) garantuju da će proizvod tokom trajanja garancije ispravno djelovati, budete li ga koristili u skladu sa njegovom namjenom i uputama za upotrebu,  
  • Da će na Vaš eventualni zahtjev za popravku, što ste ga dali za vrijeme trajanja garantnog roka, na svoj trošak otkloniti grešku i nedostatke na proizvodu zbog kojih proizvod ne djeluje ispravno, najkasnije tokom 45 dana od dana prijave greške ili u roku navedenom u garantnom listu.  
  • Da će sve zahtjeve za servisiranjem rješavati samo i isključivo samo ovlašteni servisi, što podrazumjeva ugradnju originalnih rezervnih dijelova te u slučaju zamjene proizvoda, zamjenu vršiti isključivo legalno uvezenim originalnim zamjenskim uređajima istog modela ili ukoliko taj model nije dobavljiv kupcu ponuditi alternativni uređaj jednakog cjenovnog ranga.     


Listu ovlaštenih servisa dobit ćete uz svoj uređaj. 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-maila: info@usisivac.ba.